Sedačka, ktorá vás neomrzí. Ako si vybrať tú správnu?

Nový rok je ideálny čas na zmeny a dlhodobé investície do samých seba a svojho domova. Ak je vydratá sedačka v obývačke to, čo si ľudia na vašom domove všimnú ako prvé, je načase vymeniť ju. Pýtate sa, ako na to? Prinášame pár jednoduchých tipov, ktoré vám zaručene pomôžu!

sedačka

Aby bola sedačka dominantou izby

Keď niekoho pozvete k sebe domov, chcete, aby sa návšteva cítila príjemne. Dobrý dojem urobíte aj zariadením svojho domova. Sedacia súprava je pomerne dôležitým kusom nábytku – len sa zamyslite, koľko času na nej strávite sedením, prácou, jedením či leňošením. Dajte si záležať na kvalite materiálu a akýmsi kompromisom medzi pohodlím, praktickosťou a estetikou.

  • Správny tvar sedačky

Aký je rozmer vašej obývačky? Sedačka by do nej mala dokonale zapadnúť. Malú izbu masívna sedacia súprava preplní a miestnosť tak môže pôsobiť stiesňujúco.

Do malých bytov je ideálny dvoj- alebo trojsed s vyššími nožičkami, ktoré útly priestor opticky zväčšia. Pri veľkých izbách máte výber omnoho širší, uvažovať môžete o rohovej sedačke alebo dokonca celej sedacej súprave. Celkom populárne sú sedačky do tvaru U či L, ako je MESSAGE L, ktorá ponúka veľký výber komponentov, polohovateľné opierky hlavy a krásne kožené prevedenie.

sedačka Albero
  • Vkusné prevedenie sedačky

Majte na sedačku vysoké nároky. Na čo konkrétne ju budete využívať? Odpovedzte si a na základe toho sa rozhodnite, či siahnete po sedákoch a opierkach, či budete potrebovať úložný priestor, výklopný otoman, rozkladaciu funkciu, taburet, prípadne iné drevené komponenty.

Inšpirujte sa napríklad komplexnou sedačkou FOXI. Dajte si taktiež záležať na materiáli, či už je to ekokoža, žinylka, mikroplyš, mikrovlákno či bavlnená poťahová látka.

  • Vhodné doplnky

Napriek tomu, že to tak nevyzerá, doplnky ako vankúše, deky alebo dizajnové nožičky sú dôležité pri dotváraní celkového dojmu. Pokúste sa o to, aby farebne ladili, ako to napríklad vidieť pri sedačke CASCARA. Veľkú popularitu si získali aj taburetky. Sú malé, praktické a vhodné aj do malej obývačky.

sedačka Albero

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.