Postrach s pastelkou

Že pokreslí seba a psa, s tým ste vyrovnaní dopredu. Ale čo ak sa na novej sedačke objaví niečo takéto…

Čo s tým, keď sa vám doma premáva malý Da Vinci s fixkou a radostným úsmevom, a v nestráženej chvíli ozdobí nábytok vlastným stvárnením Mony Lízy? Dielo zavŕši lepkavým lízatkom – veď nech líže, keď je Líza.

A čo teraz?

Predýchate vražedné tendencie, a zhodnotíte situáciu. Stôl či stoličky, to by ešte šlo vyčistiť. Horšie je, ak sa dielo objaví na čalúnenom nábytku.

Potom máte v podstate tri možnosti:

  • ponechám,
  • vyčistím,
  • vymením.

Ponechať výtvor na sedačke či kresle je najľahšie, ak ho nie je vidieť. Tmavé čalúnenie je kamarát, svetlé je trošku odvaha. Môže sa aj vyplatiť, ak máte potomkov s výtvarným talentom (na obrázku mladí umelci zdobili nábytok v reklame na fixky Sharpie).

Ľahké čistenie poťahových látok?

Ak sa vám ale pokreslená, či dokonca kompletne opečiatkovaná (veru, aj to sa už stalo) sedačka nehodí k zvyšku interiéru, prichádza na rad čistenie.

Čistenie moderných poťahových látok vysokej kvality nie je zložité. K potrebe prečalúniť, alebo nedajbože vymeniť sedačku by ste sa vlastne vôbec nemali dostať.

Na vyčistenie niektorých látok vám stačí vodou navlhčená utierka. (Z tejto poťahovej látky dostanete čistou vodou guličkové pero, olej, mlieko, víno, likér, kečup, džús či kávu. A ešte je aj ekologicky nezávadná).

Naša ponuka ľahko čistiteľných poťahov:

Poťahových materiálov máme v ponuke stovky. Opýtajte sa nás, ktorý je ten najvhodnejší pre vás, a ratolesť s fixkou už nikdy nebude postrachom domácnosti.

Jedny z našich najobľúbenejších sedačiek, ktoré vám radi dodáme v kvalitných vodou umývateľných látkach, sú tzv. Plánovacie sedačky (skoro na mieru):

Ak máte k tejto téme akékoľvek otázky, volajte alebo píšte priamo na oddelenie sedačiek:

  +421 911 586 655

  [email protected]

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.