Objavte s nami hygge štýl!

V poslednom období o tomto štýle bývania počuť stále viac a viac. Kde sa vzal, ako ho preniesť do svojho interiéru a čo je v ňom „povolené“, sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Čo je hygge štýl?

Kde sa vzal, tu sa vzal, hygge k nám z Dánska zavítal. Tento štýl znamená radosť a šťastie, ktoré sa premietli aj do bývania. Charakterizuje ho predovšetkým jednoduchosť a útulnosť. Extravagancia má v tomto prípade dvere zatvorené. Ešteže tak, veď čo by to bolo za útulnosť?

Možno ste niekde čítali, že hygge je obľúbený najmä v zime, ale opak je pravda. Kto povedal, že iba v zime sa môžeme cítiť príjemne a útulne vo svojich príbytkoch? Bývanie v štýle hygge je jednoznačne celoročnou záležitosťou.

Hygge interiér

Ak si plánujete zariadiť interiér domu či bytu v tomto štýle, zabudnite na výstredné a nápadné kusy nábytku. Vašich hostí musíte ohromiť úplne niečím iným. Žiaden tip-top nábytok neočarí návštevu viac ako príjemný dojem z útulnej atmosféry v interiéri v štýle hygge. Materiály by mali byť príjemné, trvácne a nenáročné na údržbu. Hlavne, aby bola pohoda.

Interiér obývačky môžete zariadiť jednoduchou sedačkou, na ktorej bude kopec vankúšov a teplá deka na zahriatie počas chladnejších nocí. Do spálne si zas môžete zaobstarať pohodlné kreslo s taburetkou. A ak by ste chceli premeniť svoj príbytok na dokonalú oázu pokoja, stačí, ak si ešte k tomu všetkému zaobstaráte kontinentálnu posteľ, ktorá vám zabezpečí 5-hviezdičkové spanie. U nás presne takú nájdete!

Milovníci dreva by teraz mali spozornieť, pretože drevo má v hygge zelenú. Myslite však na to, že o drevený nábytok sa treba aj starať.

Hygge doplnky

Ak sa povie pohoda, čo vám napadne ako prvé? Lebo nám jemné farby, prírodné materiály – drevo, kameň, kožušiny, koža, prútie, vlna. A to nie je všetko! Zásadným doplnkom v hygge by mali byť fotografie rodiny a priateľov zachytávajúce šťastné momenty, ktoré si vždy radi pripomeniete. Rovnako sem patria aj sviečky, veľa sviečok, a malé drobnosti, ktoré sú vášmu srdcu blízke.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.