Naprojektujte si ten najkrajší interiér jednoducho a kvalitne

Rekonštrukcia či zariaďovanie izieb je dlhodobá investícia, ktorej výsledky budete vnímať možno až do konca života. Je preto dôležité, aby ste si interiér domu naprojektovali presne podľa vašich predstáv.

Prečo mať interiér na mieru?

Interiér by mal odzrkadľovať vašu osobnosť. Výberom štandardného interiérového dizajnu z katalógu či kúpou sektorového nábytku síce môžete vyskladať miestnosť ako z časopisu, ale bude jej chýbať čaro, ktoré pramení práve z vás. Zverte svoje predstavy do rúk špecialistov s rokmi skúseností! Naši projektanti v ALBERO s vami vytvoria špičkový interiér prispôsobený aj tým najnáročnejším požiadavkám. Uvidíte ho ešte pred realizáciou, vďaka čomu predídete chybám, ktoré by vám mohli zbytočne navýšiť rozpočet.

Nábytok na mieru? Bez problémov!

Vďaka tomu, že v ALBERO spolupracujeme s tými najlepšími slovenskými aj svetovými výrobcami, môžete rátať s kvalitnými službami aj širokým výberom nábytku vyrobeného na mieru. Spoľahnúť sa na nás môžete aj pri ďalších službách, ktoré sú naším štandardom:

  • Na vybraných výrobcov platí predĺžená 5-ročná záruka
  • Odborné poradenstvo v oblasti materiálov aj farebného prevedenia
  • Orientácia v najnovších trendoch
  • Individuálny prístup, vďaka ktorému zapracujeme aj tú najnáročnejšiu požiadavku, aby sme naplnili vaše predstavy

Cena by nemala byť dôvodom, pre ktorý váhate, či si dáte na projektovanie domu. Táto služba je v ALBERO spoplatnená sumou.
Ak však pristúpite k objednávke, čiastku vám odrátame z celkovej hodnoty objednávaného tovaru!