Kam dať spať návštevu, aby sa k vám ešte vrátila

Dobrých ľudí sa vraj všade veľa zmestí. Svet však stvoril malé byty a návštevy. Prichádzajú zo vzdialených miest, ich tempo je nepredvídateľné a ich revírom je váš byt. Skôr, ako vás chytí panika, nechajte si situáciu rozložiť v hlave. A hneď potom rozložte pohovku.

Pre rodinu len to najlepšie

Rozkladacie pohovky na spanie budú tým kusom nábytku, ktorý oceníte pri každom neohlásenom prepadnutí vašimi blízkymi. Sú praktické, štýlové a multifunkčné. Kým partia priateľov po bytovej oslave neraz ocení i pohodlie koberca či kuchynskej stoličky, rodinu z akrobatických kúskov vynechajte.  Skúsenosti hovoria, že úroveň pohostenia vplýva na kvalitu rodinných vzťahov. Ak akurát nemáte vilu s troma spálňami, vďaka rozkladacej pohovke vám odpadne hneď niekoľko starostí.

Keď vás deti vytlačia, netlačte sa

Pokiaľ žijete v dvojizbovom byte a vaše ratolesti už pomaly odrástli, situácia si pre ne žiada vlastnú izbu. O spaní s rodičmi sa medzi rovesníkmi nahlas nehovorí. Keď teda budete nadobro vyhostení zo spálne premenenej na ich teritórium, do obývačky príde vhod rozkladacia pohovka.

Skrývajú v sebe viac, ako si myslíte

Naše rozkladacie pohovky sú vysoko komfortné a ich súčasťou sú kvalitné matrace. Takže vám poslúžia aj ako dlhodobá a plnohodnotná náhrada manželskej postele. A navyše si môžete vybrať z látkového aj koženého prevedenia.

Malá rada na záver. Aj keď sa k vám akurát nikto nechystá, rozložte si pohovku aj vo všedný deň. Užijete si kráľovské rozvaľovanie 🙂