Jarné inšpirácie do interiéru

Zima nám dala zbohom a vystriedali ju prvé jarné slnečné lúče. Aby aj váš interiér dýchal jarou, prinášame vám zopár sviežich inšpirácií, ktoré ho dokonale oživia.

Nová sedačka do obývačky

Začneme pekne poporiadku, a teda od tých najväčších zmien. Stará sedačka sa vám už zunovala a uvažujete nad kúpou novej sedačky? Tak prečo nie práve teraz? Ak sa už tento kus nábytku rozhodnete vymeniť, môžete sa vybrať napríklad cestou trendov a siahnuť po modernej sedačke vo farbe living koral, ktorá je kraľujúcou farbou roku 2019. Samozrejme, trendy nemusia „sedieť“ každému, a preto si môžete vybrať zo širokej palety odtieňov, ktoré trh ponúka. Ak chcete do príbytku priniesť tú pravú jarnú atmosféru, odporúčame zvoliť si farebnú sedačku. Môže to byť sýto červená, žltá, zelená, modrá alebo si vyberte niektorý z pastelových odtieňov. Sami najlepšie viete, čo bude lahodiť vášmu oku.

Ak ste však zástancom neutrálnejších farieb, pokojne siahnite po sivej, bielej, medovo hnedej či čiernej sedačke. Tie sa veľmi dobre kombinujú s kvetinovými a vtáčími motívmi. Stačí vybrať vkusné kvetinové či farebné vankúše a ani sa nenazdáte a vaša obývačka zrazu rozkvitne. Možno ste sa začudovali práve vtáčím motívom, ale, áno, je to tak, dnes sú veľmi populárne a v interiéri vyzerajú naozaj perfektne. Nemusia byť však iba na vankúšoch, ale aj na porceláne či vkusnej tapete.

Jarné inšpirácie do spálne

Občas sa treba počas hektických dní zastaviť a dopriať si chvíľu len pre seba. Preto by ste mali mať doma svoj kútik, kde budete z času na čas oddychovať. Stačí, ak si do rohu spálne umiestnite relaxačné kreslo a malý stolík s kytičkou čerstvých kvetov, aby ste aj počas oddychu cítili vôňu jari. Kvety, ktoré si vyberiete do spálne, by však nemali byť príliš aromatické, pretože by sa vám pri nich ťažko zaspávalo.

Jarné dekorácie do kancelárie

Interiér domácnosti máme vyriešený. Ale čo kancelária? Kancelária je miesto, kde trávite počas dňa asi najviac času. Tak prečo nevniesť kúsok jari aj tam? Nová sedačka do kancelárie to asi nebude, ale opýtať sa na to šéfa vás nič nestojí. I keď odpoveď asi poznáte… 🙂

Ak teda s novou sedačkou neuspejete, čerstvé kvety vo vašej kancelárii by nemali byť problém. Veď sú tou najkrajšou ozdobou, ktorá dokáže rozžiariť miestnosť.