Ako vyčistiť látkovú sedačku?

Chceli by ste si kúpiť látkovú sedačku, no odrádza vás predstava, že po jej poliatí si nebudete vedieť rady s čistením a fľaky vám tam ostanú aj niekoľko rokov? Tieto obavy môžete oddnes pokojne hodiť za hlavu – našli sme pre vás riešenie v Albero nábytok.

Technológia AquaClean

Počuli ste už niekedy o technológii AquaClean? Je to pokroková ochrana látkovej sedačky, ktorá dokáže odstrániť škvrny jednoducho a rýchlo len pomocou čistej vody. Vlákna sedačky sú pokryté neviditeľnou molekulárnou vrstvou, ktorá má za úlohu zabrániť prieniku nečistôt do látky. Víno, čokoláda, káva, atrament – áno, táto technológia pomôže odstrániť aj takéto druhy fľakov. Už nebudete musieť strácať hodiny „drhnutím“ vašej sedačky, viac voľného času vám ostane na rodinu a blízkych.

Dajte zbohom škvrnám na sedačke

Pýtate sa, aké druhy škvŕn dokáže odstrániť technológia AquaClean? Je ich naozaj mnoho a dnes už neexistuje taká (vzniknutá v domácom prostredí), ktorú by tento prostriedok nedokázal odstrániť. Krémy, omáčky, káva, džús, farbené limonády, víno, polievka – všetkých týchto nečistôt sa pomocou AquaClean ľahko zbavíte. Sú však aj výnimočné prípady (napr. permanentná fixka), pri ktorých na očistenie odporúčame použiť aj kvapku mydla, ktorú treba pošúchať vlhkou handričkou.

Nemusíte sa obávať ani v prípade, že vaše šikovné deti škvrnu zatajili a vy si ju všimnete až na druhý deň. Aj po niekoľkých dňoch je účinnosť technológie AquaClean rovnaká, nezáleží na tom, ako dlho sa na sedačke škvrna nachádza.

3 kroky k čistej sedačke

  • pred čistením sedacej súpravy z nej odstráňte zvyšky nečistôt
  • škvrnu, ktorú chcete zo sedačky odstrániť, navlhčite vodou, prípadne vlhkou utierkou a chvíľu počkajte
  • utierku priložte na škvrnu a krúživými pohybmi sa snažte stierať škvrnu zo sedačky
  • ak škvrna hneď nezmizne, opakujte tento proces dovtedy, kým nebude škvrna zo sedačky odstránená úplne

Poriadny a kvalitný látkový poťah sa nedá dať dole zo sedačky len tak, a preto sme sa v Albero nábytok rozhodli, že väčšina našich látkových sedačiek bude ,vybavená‘ technológiou AquaClean, aby vám naša sedačka vydržala čo najdlhšie.