Ako nájsť rovnováhu v kancelárii

Znie vám to protichodne? Kancelária možno nepatrí medzi miesta, kde by ste hľadali zen a životnú rovnováhu, predsa v nej trávime množstvo času. Poradíme vám, ako sa cítiť príjemne aj na mieste, kde sa deadliney sypú a robota leje.

Rozkvitnite

Nie, nedáme vám teraz tipy, ako vyzerať mladistvo, tie už predsa určite dobre ovládate. Avšak nie nadarmo sa hovorí, že kam si prinesiete kvetinu, tam sa zabývate. Rastliny priestor zútulnia a ak vás do práce nedoženie po týždni už nič iné, tak aspoň myšlienka, že ich treba zaliať. Pretože kolegovia na to väčšinou zabudnú.

Doneste si priateľov

Partia kamarátov tancujúcich okolo vášho počítača by síce mohla byť fajn, ale veľa by ste asi nespravili. Zatiaľ preto stačí, ak si do práce vezmete zopár obľúbených fotiek. Dajte si ich na stôl alebo na nástenku . Keď vám bude ťažko, nech vás motivuje vedomie, akých skvelých ľudí to okolo seba máte a kde všade ste už – aj vďaka tej práci – boli.

Pohodlne sa usaďte

Váš pracovný stôl už dávno vyzerá ako druhý domov? Skúste nájsť rovnováhu v sedení. Napokon, ona je tá, ktorá ovplyvní i vašu fyzickú kondíciu. Ak fitlopty spod vás utekajú, vyskúšajte špeciálnu balančnú stoličku. Jej ergonómia je navrhnutá presne tak, aby bolo vyvážené celé telo a aby ste svoj chrbát spolu s krčnou chrbticou nenechávali v práci.