Jarné inšpirácie

Vo vzduchu cítiť jar. Obloha je opäť bledunko modrá a pomaly, ale isto sa z nej na nás stále častejšie usmievajú teplé slnečné lúče. Čo tak vpustiť trochu jari aj do našich domovov? Pripravili sme si pre vás zopár tipov, ako si zariadiť kuchyňu, spálňu či obývačku v sviežom jarnom štýle.

Inšpirácie do kuchyne

Tento rok sa môžete v interiérovom dizajne inšpirovať kvetinovými motívmi, pastelovými farbami a nezaostávajú ani vtáčie vzory. Po dlhej studenej zime si interiér žiada trochu pulzujúcej energie. Stačí zopár menších úprav a vaša kuchyňa sa môže premeniť na kuchyňu snov.

Čo tak staviť na riad s motívom kvetov alebo zelených lístkov? Hrnčeky, šálky, podšálky, taniere a ostatné kuchynské náčinie vytvoria tú správnu jarnú náladu v priestoroch vašej kuchyne. Pastelové farby kuchynského textilu taktiež môžu oživiť modernú kuchyňu. Myslite pritom na kuchynský stôl a kuchynské stoličky, ktoré sa poľahky dajú obliecť do jarného šatu – krásny obrus z prírodných materiálov s rôznymi jarnými motívmi, prípadne veselé sedáky, ktoré dodajú vašej kuchyni farebnosť korenšpondujúcu s aktuálnym ročným obdobím.

Moderná obývačka

V žiadnom prípade nesmie v jarnom oživovaní priestorov zaostávať ani obývačka. Jar vám dáva príležitosť, ako si ju vyšperkovať tak, aby sa z nej stala trendy obývačka ako z módneho magazínu.

Ak je farba vašej sedačky neutrálna, napríklad biela, čierna alebo šedá, nezúfajte, stačí zopár dekoračných vankúšov rozmanitých tvarov s motívom kvetov, listov alebo vtáčikov a pekná obývacia izba je na svete. Vôbec nie je potrebné zaobstarať si nové vankúše, úplne postačia snímateľné obliečky, ktoré neskôr môžete vyzliecť a vankúše budú opäť ako predtým. Ak váhate, či sa spomínané dekorácie hodia na látkovú sedačku alebo koženú sedačku, tak si tým nelámte hlavu, pretože jarné motívy rozžiaria akýkoľvek materiál.

Dizajn spálne

Kvetinové vzory v spálni vám pripomenú, že jar je už tu. Prebúdzajte sa v objatí kvetín. Posteľné obliečky a vankúše s jarným motívom sú ideálnou voľbou. Nezáleží na tom, či budú na drevenej posteli, čalúnenej posteli či posteli z masívu, kreativite sa medze nekladú. Jar je obdobie, kedy môžeme povoliť uzdu fantázii a kvetinové motívy sa hodia naozaj kdekoľvek.

Ak však nie ste za zásadnú zmenu vo vašom interiéri a ani drobné doplnky ako obliečky či vankúše nie sú pre vás tým pravým, pokojne si jarnú náladu v kuchyni, spálni či obývačke navoďte narcismi alebo tulipánmi vo váze.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.