Ako nafúknuť kuchyňu

Čistiace prostriedky. Plechy na pečenie. Kladivo. Svokrine zaváraniny a iné nástroje hromadného ničenia. Kam to všetko dávate?

Ak máte špajzu či komoru, uskladniť nadrozmerné kuchynské náčinie pre vás problém nebude. No čo ak máte v byte k dispozícii iba kuchyňu? Jedného dňa vás v obchode zláka bezchybný nový plech na muffiny, a hneď nastane chyba v Matrixe – nie je ho kam dať. Kiež by tá moja kuchyňa bola nafukovacia, hovoríte si.

A ona je.

Riešenie sú soklové zásuvky.

Zožeňte od nás kuchyňu od Dan Kuchen alebo Nolte, a všelijaké plechy, tácky, trvanlivé potraviny či zberový papier máte z krku.

Okrem hromady ďalších dômyselných úložných riešení majú tieto fajnové kuchyne priamo do sokla kuchynskej linky zabudované zásuvky.

Soklové (tiež nazývané spodné) zásuvky vám pomôžu efektívne využiť priestor.

Ich povrchová úprava je identická so soklom, na prvý pohľad sú teda celkom neviditeľné.
Výborne vám poslúžia, ak radi prekvapujete návštevy.

Skúste to.

Nikto si netipne, že tam sú.

Na soklovú zásuvku myslite už pri návrhu kuchyne.

Sokel musí mať určitú výšku, aby sa zásuvka aj s kovaním doň zmestila (napríklad u Dan Kuchen je to 17,5 cm). Navrhneme vám ju do častí kuchynskej linky, poza ktoré nevedie voda alebo plyn. Kvôli bezpečnosti.

Kvôli hlučnosti bude mať soklová zásuvka od nás kovanie Blum s tichým dorazom. Je špičkové a je naň doživotná záruka. Vlastne vydrží dlhšie ako vy.

U Dan Kuchen sú pri základnom type korpusu (výška 67,5cm) soklové zásuvky priamo zahrnuté v cene kuchyne. Netreba váhať.

Soklové zásuvky sú praktické a pohodlné. Ručíme za to, že ich naplno využijete. Ak už ozaj nebudete vedieť, čo s nimi… schovajte do nich vianočné darčeky

Alebo vchod do Narnie.