Aká je osobnosť vašej domácnosti?

Teraz vám určite beží hlavou, čo si to títo „alberáci“ opäť vymysleli? Stačí sa na chvíľu začítať do nasledujúcich riadkov a hneď v tom budete mať jasno!

Aké sú trendy v bývaní 2019?

Štýly ako hygge, glamour či vintage hovoria jasne, čo s čím a v akej farbe kombinovať, no nie vždy sa musíte viezť na vlne trendov. Samozrejme, týmto nechceme žiaden z nich znevažovať, veď predsa sú to výborne tipy, ako si zariadiť spálňu, kuchyňu či iné miestnosti. Avšak radi by sme poukázali na to, že nie každému trendy vyhovujú. Darmo budete mať krásnu sedačku do obývačky v škandinávskom štýle bez svojho obľúbeného vankúša, jedálenský stôl z kvalitného duba bez vysnívaných jedálenských stoličiek z masívu či krištáľový luster. Ak sa raz nebudete cítiť dobre, čert ho ber, akýsi trend. ?

Každá domácnosť v sebe skrýva osobnosť

Nechávajte si kúsky, ktorých čaro poznáte len vy a nikto iný. Veď presne tieto veci robia domov domovom. Babkin vankúš z doby minulej, dedkov gramofón či manželovo nevkusné kreslo na spanie. Žartujeme, to manželovo kreslo na spanie by ste už naozaj mali vymeniť. Ideme predsa kombinovať a s ním to nepôjde. Nové pohodlné kreslo pre svojho milovaného si príďte vybrať napríklad aj k nám.

Ako kombinovať nábytok v interiéri?

Vráťme sa k drobnostiam, ktoré by ste určite nemali vyhadzovať, ale správne kombinovať. Začneme hoci semišovým vankúšom z peria, ktorý máte ešte od babičky. Viete, do ktorého štýlu by sa hodil práve tento doplnok? Ak ste tipovali glamour, mali ste pravdu. Akú sedačku zvoliť, aby k nej starší vankúš pristal, sa dočítate v blogu interiér v štýle glamour.

A čo dedkov gramofón, ktorý vám pripomína krásne chvíle strávené so starými rodičmi? Stačí, ak si k nemu zaobstaráte retro stolík a dve retro kreslá a vlastný oddychový kútik je na svete. Už len platne Mariky Gombitovej či Modusu (samozrejme, to sú len návrhy, každý podľa vlastného gusta).

Čo s tým manželovým kreslom? Ak to má byť „kameň úrazu“, tak mu namiesto nového radšej kúpte taburetku, ktorá s ním bude aspoň ako-tak ladiť a vylepší ho. Ale vedzte, raz to kreslo aj tak doslúži. Vtedy môžete zavítať priamo k nám do Albero nábytok a pokojne vezmite aj manžela.

Byť sám sebou je dôležité

Skrátka a dobre, každá domácnosť by mala odrážať osobnosť svojho majiteľa, aby každý uvidel v interiéri aj kúsok z vás. Preto svoje obľúbené kúsky kombinujte tak, aby nestratili čaro a naďalej kopírovali váš vkus a osobnosť.