3 predsavzatia, ktoré tento rok „zaručene“ splníte

Dali ste si na prelome rokov opäť prelomové predsavzatia? Prestať fajčiť, začať behať, schudnúť, jednoducho zmeniť život o 180 stupňov. Sľuby v novoročnej nálade sa častejšie hovoria ako dodržiavajú. Dopomôžte si k ich splneniu niečím, čo vás motivuje a spríjemní cestu do cieľa.

Nájdete sa v našom výbere predsavzatí?

1.    Budem chodiť skôr spávať

Aj po troch šálkach kávy sa cítite ako hlavná postava Zombie sa vracia? Ak ste si už tisíckrát povedali, že pôjdete spať skôr a stále nič, chce to zmenu. Skúste vymeniť matrac alebo si zadovážiť anatomicky tvarovaný vankúš pre lepší spánok. Do vynovenej postele sa budete tešiť a navyše spravíte prospešnú vec pre vaše zdravie.

2.    Schudnem

Azda najčastejšie predsavzatie, ktoré väčšinou končí prvým koláčom zo zostatkových silvestrovských zásob. Ísť si pripraviť niečo zdravé stojí občas veľa premáhania. Vdýchnite kuchyni druhý život. Či už vymeníte zopár doplnkov alebo sa podujmete na kúpu novej kuchyne, zmena prostredia vás nakopne aj k ďalším zmenám.

3.    Spravím niečo pre svoj chrbát

Nebudem toľko vysedávať za počítačom, budem sa menej hrbiť, dám sa dokopy. Počujete seba? Ak máte sedavé zamestnanie a najviac cvičíte s PC myšou, odnáša si to vaša chrbtica a krk. Vyskúšajte zmenu v podobe kancelárskej stoličky, ktorá k vám bude maximálne ústretová.

PS: Zahrnuli ste do novoročných predsavzatí aj partnera? Poobzerať sa po detskej izbe nemusí byť v takom prípade vôbec zlý nápad 🙂