Topánky občas smrdia. Zmierte sa s tým

Zažívate skvelé obdobie. Váš byt je zariadený. Nová kuchyňa, obývačka, spálňa a dokonca aj v kúpeľni už máte, čo ste potrebovali. Kamarátom a rodine sa chválite správami v štýle: „hotovo!“ , ale posielanie smajlíkov vás baví do momentu, pokiaľ si neuvedomíte, že návšteva sa môže čochvíľa „dovaliť“.

Prvotný dojem zo štýlového bývania podľa vašich predstáv totiž môže veľmi ľahko pokaziť nedokončená predsieň. Áno, vieme, predsieň mnohokrát ostáva v plánoch na chvoste. Veď máte  kde spať, máte kde jesť, máte priestor na osobnú hygienu aj na vyvaľovanie sa pred televízorom. Takže čo viac?

Ale ako toto vysvetlíte kolaudantom?

Kabáty vešiate na kľučku, pretože plán o tom ako ich budete deň čo deň prenášať do stavanej skrine v druhej časti bytu, zlyháva.

Posledné úpravy pred odchodom do práce robíte v presklenom výklade neďalekej banky. A topánky? Tie máte ledabolo rozložené po celej chodbe, letné ste vložili do debničiek od jabĺk a zimné snáď nebudú príliš zavadzať.

A celkový dojem?

Úvod do vášho krásneho bytu veru nie je oslňujúci. A nezabúdajte na to, že aj tie tenisky, v ktorých ste ráno odbehli svojich tradičných pár kilometrov práve nevoňajú po konvalinkách. Ani tie kožené čižmy, ktoré večer poriadne premohli. Odkladať topánky do takzvaných „botníkov“ má svoj zmysel a to nielen z tej estetickej stránky.

Samozrejme, tak ako pri zariaďovaní iných miestností, aj pri predsieni sa požiadavky menia. Niekto chce veľké zrkadlo, inému stačí skryť kabát a niekoľko topánok. Vyskladať si to podľa svojich predstáv však nie je problém. Pri rozhodovaní okrem praktických dôvodov zaváži, samozrejme,  aj vkus.  Dbajte na estetiku. Predsieň je totiž prvá miestnosť, do ktorej vstupujete nielen vy, ale aj vaši hostia. Neskazte im dojem starými teniskami rozhádzanými po chodbe.

OTVÁRACIE HODINY
počas veľkonočných sviatkov


Vážení zákazníci,
v termíne 29.3. – 1.4. 2024 počas sviatkov budeme mať ZATVORENÉ.

Tešíme sa na vás opäť 2.4. 2024.

Objednávky cez e-shop budeme spracovávať po sviatkoch.

Želáme vám krásnu Veľkú noc.