Ani dieťa ani dospelý? Študentský nábytok do izby pomáha riešiť problém s puberťákmi

Už keď ste kúpili prvé topánočky svojej ratolesti, bolo vám po pár týždňoch jasné, že dieťa rastie snáď až príliš rýchlo. Ani ste sa nenazdali a na predaj bola kolíska, kočár aj prvý bicykel s pomocnými kolieskami. Zrazu máte doma tínedžera, ktorý sa zabuchne do izby vždy, keď si ho dovolíte nazvať dieťaťom.

Plyšové hračky sú schované v krabici, aby si náhodou spolužiaci nemysleli a z počítača sa ozýva hudba, o ktorej  ste nikdy nepočuli. Čas na zmenu? Určite. Najmä, ak sa váš syn kvôli kobercu s dráhou pre autíčka hanbí zavolať si na návštevu spolužiakov. Takzvaný študentský nábytok je kompromisom, ktorý vám vydrží až do dospelého veku vašich ratolestí. Je praktický a vďaka jeho nadčasovosti, nemusíte izbu meniť každé dva roky.

Toto sú tri základné prvky, ktoré by nemali chýbať v izbe budúceho študenta

1. Miesto na písanie a prácu s počítačom

Áno, teraz sa síce snažíte svojmu dieťaťu čas na počítači obmedzovať, ale bez počítača alebo noteboku, bude čochvíľa stratený medzi kamarátmi aj v škole. A najmä, nemôže sa donekonečna hrať hry na stole vo vašej spálni.

Nebojte sa, školák, či študent nepotrebuje mať v izbe starodávny drevený stôl, ktorý vám zaberie polovicu miestnosti. Stačí aj niečo spratné a praktické. Pozrite našu ponuku.

2. Veľký úložný priestor

Samozrejme, s vekom rastie aj množstvo oblečenia, ktoré, najmä dievčatá, radi skladajú. Zrazu sa z malého bielizníka stáva čoraz prepchatejšia skriňa.

Zimné handry skladujete v pivnici a aj tak musíte každé ráno dcérine šaty a synove mikiny vyťahovať z vlastného šatníka? Doprajte im poriadne skrine a skrinky. Vyskladať si ich v Albero nábytku môžete na mieru!

3. Univerzálny štýl nábytku

Aj keď by teraz mal najradšej na okne čierne žalúzie a spával na matraci, je potrebné uvedomiť si, že vkus násťročných sa mení rýchlosťou svetla. Dôležité je vybrať si nadčasový a najmä kvalitný nábytok, ktorý vydrží aj prvé tajné večierky. Áno, asi je načase rozlúčiť sa s nálepkami Mickey Mausa na stenách, ale … prichádza nové obdobie, ktoré so sebou prináša nové príležitosti. Napríklad výmenou detskej izby za študentskú 🙂

Ak chcete svoj budúci nábytok vidieť vopred, vytvoríme vám 3D návrh.